Editie 2020 in de Media

Verscheidene media hebben al aandacht besteed aan AlleScholenVerzamelen! van dit jaar! Hieronder kun je terugvinden wat en de link vinden om zelf terug te kijken, luisteren of lezen. 

We waren op het jeugdjournaal van vrijdagavond 15 mei, te gast op de basisschool Op Avontuur in Utrecht. Kijk het hier terug!

Li An Phoa werd geinterviewd door Radio 1. Het interview start vanaf ongeveer 9:20 uur. Luister het hier terug, of kijk hier terug.

Op het Max Ouderenjournaal werd in de eerste 30 seconden verteld over het waterkwaliteitsonderzoek dat gedaan wordt met allerlei leerlingen van groep 7 en 8 in het basisonderwijs. Kijk het hier terug.

Renata van der Weijden, die samen met haar studenten onderzoek doet met de opgeleverde data, werd door RTV Utrecht Radio geinterviewd. Lees en luister het hier terug.

We waren op het RTV Utrecht journaal van 15 mei, te gast bij de basisschool de Windroos te Wijk bij Duurstede! Kijk het hier terug.

Het H2O vakblad noemde ons in hun vooraankondiging. Lees hier het artikel terug.

Verschillende media hebben al wat geschreven over het Drinkable Rivers initiatief! Lees hieronder wat.

De Volkskrant schreef op 6 december 2019 een artikel in de sectie Wetenschap over Li An Phoa en haar initiatief Drinkable Rivers. Lees het hier!

Op zondag 15 maart was Li An Phoa op Vroege Vogels. Luister hier terug!

De Drinkbare Maas is een driedelige tv-serie over de 1000 kilometer lange voettocht van ecoloog Li An Phoa langs de Maas die vanaf 22 maart op NPO2 te zien is. Journalist Maarten van der Schaaf gaat in gesprek met Li An Phoa en filmmaker Thom Verheul. Verschillende (water)experts reflecteren op de waarde van drinkbare rivieren. Een echte terugkijktip!