Materiaal voor ASV2020

ASV-Klas Pakket

ASV-Thuis Pakket

  • De ASV-Thuis handleiding
    Let op! Als leraar wordt jullie dus gevraagd om te besluiten of uw leerlingen thuis ook meedoen. Zo ja, stuur dan dit materiaal naar ze door. Stuur ook het schema voor de dag naar ze toe, die hier te vinden is. 

Resultaten doorgeven

  • Geef hier de resultaten door.
    Let op! Dit werkt alleen als je de Survey123 App al hebt gedownload.
NB: Wij hebben nu van verschillende mensen begrepen dat het openen van het online formulier op de Survey123App niet werkt met de QR codes in de handleidingen. 
Dit komt mogelijk doordat:
1. Je de app probeert te openen i.p.v. de QR code te scannen om het formulier te openen. Als je de QR code gebruikt, zou hij automatisch je de optie moeten geven om het formulier te openen in de Survey123App.
2. Je QR code scanner werkt niet goed met deze app. Gebruik de QR Extreme App om je QR code te scannen, die werkt sowieso.

Analysemateriaal

  • En als optie voor erna: Wat betekenen de metingen nou voor de waterkwaliteit? Zoek het uit via de beslisbomen op het analyseblad.  Download hier de analyse beslisbomen
    Let op! Dit is de eerste keer dat we deze analysebladen gebruiken. Het is dan ook een test, en we horen graag naderhand of het beviel.